KV17: Kæmpe seminar – vi sparker valgkampen igang!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 08/10/2017
11:00 - 18:00

Sted
Dansk El-forbund Københavns Afd


Vi er Københavns næststørste parti, og til dette valg kæmper vi for at få endnu flere københavnere med på den vogn, som skal sikre et mere lige, et mere grønt og et stærkere fællesskab i København.

Derfor mødes vi søndag d. 8. oktober fra 11-16 og sparker gang i den københavnske kommunalvalgkamp.

Vi skal klæde hinanden på, til at diskutere den politik, som valgkampen kommer til at handle om, vi skal øve og i gang med at bruge redskaber til at aktivere resten af vores afdelingers medlemmer og byens borgere, i et brag af en valgkamp, som skal male byen endnu mere rød.

Når vi går hjem sidst på eftermiddagen, er vi altså allerede godt i gang med mobiliseringen og vi helt klædt på til at diskutere vores politik med københavnere på gader og stræder.

Alle aktive i de københavnske afdelinger er inviteret – uanset om du er nyt medlem eller gammelt eller om du har lavet valgkamp før eller ej. Indholdet i arrangementet vil være relevant for både garvede og uøvede medlemmer, så skriv til din afdeling og tag alle dine bedste enhedslistevenner med!

Seminaret bliver afholdt i hos El-forbundet i Tikøbgade 9, Nørrebro. Vi arbejder på at der skal være børnepasning. Tilmeld dig seminaret her.