Skole Barn Med Bog Og IPad. Foto: Mark Knudsen

Medlemsmøde: Gør en forskel lokalt – gå ind i din skolebestyrelse

Hvornår:
25. februar 2018 kl. 13:00 – 16:00
2018-02-25T13:00:00+01:00
2018-02-25T16:00:00+01:00
Hvor:
Enhedslisten Landskontoret
Studiestræde 24
1455 København K
Danmark
Medlemsmøde: Gør en forskel lokalt – gå ind i din skolebestyrelse @ Enhedslisten Landskontoret | København | Danmark

Det er i marts og april, at der bliver valgt nye forældrerepræsentanter til skolebestyrelserne. Hør mere om hvad man kan – og ikke kan som forælder i en skolebestyrelse, og hvad der i øvrigt sker på skolerne og børneområdet i København, når forældrenetværket i Enhedslisten København inviterer til forældrecafe:

Søndag den 25. februar kl. 13-16 i Studiestræde

Kom og hør om:

  1. Valg til skolebestyrelserne. Hvad kan man i skolebestyrelsen, hvad kan man ikke og hvorfor er det en god ide at stille op?
  2.  Hvad sker der med skolerne i København? Hvad er mulighederne og hvad er udfordringerne lige nu
  3. Hvad sker der på daginstitutions- og klubområdet. Hvor er kampene på Rådhuset her i foråret
  4. Hvordan skal vi bruge Enhedslistens forældrenetværk i de kommende år?

Der er pres på børnene i skoler, daginstitutioner og fritidstilbud i de her år. Derfor det er vigtigt, at progressive kræfter stiller op og går ind i skolebestyrelserne og forældrebestyrelserne for at gøre skolerne og institutionerne bedre lokalt. Der er nok at kæmpe om, og der er brug for aktive Enhedsliste-medlemmer til at gå ind i det.

På Rådhuset kæmper vi her i foråret både mod planer om at øge vuggestuegrupperne til 14, mod centralisering og tvangsfusionering af klubberne i kommunale fritidscentre. Samtidig er Enhedslisten med i årets budgetforlig, der betød, at der i de kommende år skal tilføres 240,- til forbedring af udskolingen. Hvordan skal de udmøntes? Hvad synes vi, hvad synes de andre partier, og hvad kan man gøre lokalt

Og så er der i de kommende år mangel på plads til børnene i institutioner og skoler, fordi et flertal på Rådhuset igennem flere år har givet los for en massiv udbygning i de nye byområder uden at sikre, at der også er tænkt på, at flere børnefamilier i København betyder flere børn, og at flere børn betyder behov for plads i skolerne, flere institutioner og fritidstilbud.

Kan du ikke deltage søndag 25.2, men gerne vil være til at opbygge et forældrenetværk i Enhedslisten København, eller er du forælder, som bare gerne orienteres, når der sker noget, så send en mail til Knud Holt Nielsen: knudh69@gmail.com

Kom glad