Telefonnummer: 
51 305 075

36 år, Adjunkt, Nørrebro

Jeg er medlem af Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, der har ansvar for en række forskellige opgaver i relation til arbejdsløse og udlændinge. Det vil sige, at vi blandt andet beskæftiger os med jobcentrene, indkomstoverførsler og kommunens samlede integrationspolitik.

På Rådhuset er jeg beskæftigelsesordfører for Enhedslisten. Jobskabelse og en arbejdsløshedspolitik, der respekterer de ledige, er min helt store mærkesag.

Arbejdsløshed er et fælles samfundsproblem, og i Enhedslisten tror vi ikke på meningsløs aktivering, men derimod på uddannelse, opkvalificering og omskoling. Derfor arbejder jeg for, at vi på den lange bane skal reformere hele området – aktivering skal afskaffes og erstattes med et system baseret på reel hjælp til at komme i job, og hvor løntilskud og virksomhedspraktik ikke bruges som billig arbejdskraft.

Jeg har hele mit voksne liv været politisk aktiv. Har boet i politisk kollektiv, hepper på boldklubben FREM og er medlem af løbeklubben ’De røde løbere’. Jeg bor på Nørrebro, hvor jeg også har været og er engageret i lokale forhold – som eksempelvis bedre forhold på Københavns farligste gade, Rantzausgade.