Blog af Gorm Gunnarsen 9. aug 09:12
Kommunalvalget til november er et skolevalg og derfor er skolestart et godt tidspunkt at starte debatten om skolens fremtid. 
Blog af Anne Mette Omø Carlsen 12. jul 15:33
Der køres hetz mod romaerne i København. Det løser på ingen måde de udfordringer, som romaerne er for byen. I denne måned valgte den danske regering således at ”stramme garnet” yderligere, ved at skærpe straffen for utryghedsskabende tiggeri til 14 dages ubetinget fængsel.
Blog af Morten Kabell 20. jun 11:08
Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell er alt andet end imponeret over Movia og overborgmester Frank Jensens aftale om først helt at udfase dieselbusser i København i 2031
Blog af Charlotte Lund 29. maj 08:46
Marcus Knuth (V) starter sin kommunalvalgkamp med at sammenligne romaer i Københavns gader med en besættelsesmagt.Det er rigtigt, at fattige migranter på gaden uden adgang til toiletforhold er uholdbart, men det er ikke en besættelse.
Blog af Rikke Lauritzen 24. maj 09:21
Højrefløjen på Københavns Rådhus truer igen med at lukke Ungdomshuset på Dortheavej. Det er der ikke noget nyt i. Det har de sagt i de snart ti år huset har eksisteret. Og nu hvor kommunalvalget nærmer sig, så skruer de op for retorikken.
Blog af Rikke Lauritzen 18. maj 09:20
Enhedslisten bakker op om den midlertidige lukning af Folkets Hus på Nørrebro, men vi synes det ærgerligt, og vi vil arbejde på at finde en fremtidssikret løsning.
Blog af Rikke Lauritzen 6. apr 11:54
Kvindehuset i Gothersgade har siden 1978 budt på koncerter, biograf, kvindefester, politiske diskussioner og meget mere.
Blog af Rikke Lauritzen 6. apr 11:52
Partierne på Rådhuset blev i sidste uge enige om en stor aftale, der først og fremmest afsætter en masse penge til renovering af byens folkeskoler. I Enhedslisten er vi glade for at være med til endelig at få gjort op med fortidens synder og givet et tiltrængt løft til gavn for byens børn.
Blog af Rikke Lauritzen 2. apr 11:55
Partierne på Rådhuset blev i sidste uge enige om en stor aftale, der først og fremmest afsætter en masse penge til renovering af byens folkeskoler. I Enhedslisten er vi glade for at være med til endelig at få gjort op med fortidens synder og givet et tiltrængt løft til gavn for byens børn.
Blog af Morten Kabell 15. mar 10:14
Er der slet ingen i Borgerrepræsentationen, der stiller krav til arkitekturen, grønne områder og byliv, spørger den konservative John Wagner her i avisen 7. marts. Jo, det er der.

Sider