Blog af Rikke Lauritzen 6. apr 11:54
Kvindehuset i Gothersgade har siden 1978 budt på koncerter, biograf, kvindefester, politiske diskussioner og meget mere.
Blog af Rikke Lauritzen 6. apr 11:52
Partierne på Rådhuset blev i sidste uge enige om en stor aftale, der først og fremmest afsætter en masse penge til renovering af byens folkeskoler. I Enhedslisten er vi glade for at være med til endelig at få gjort op med fortidens synder og givet et tiltrængt løft til gavn for byens børn.
Blog af Rikke Lauritzen 2. apr 11:55
Partierne på Rådhuset blev i sidste uge enige om en stor aftale, der først og fremmest afsætter en masse penge til renovering af byens folkeskoler. I Enhedslisten er vi glade for at være med til endelig at få gjort op med fortidens synder og givet et tiltrængt løft til gavn for byens børn.
Blog af Morten Kabell 15. mar 10:14
Er der slet ingen i Borgerrepræsentationen, der stiller krav til arkitekturen, grønne områder og byliv, spørger den konservative John Wagner her i avisen 7. marts. Jo, det er der.
Blog af Gorm Gunnarsen 10. mar 13:12
Byggeopgaver i København udføres ofte lemfældigt, uden sans for helhed og med manglende respekt for den aktivitet, der skal udfylde rummet. I Børne- og Ungdomsudvalget har vi sat bedre renoveringer af eksisterende skolebygninger på dagsordenen.
Blog af Gorm Gunnarsen 6. mar 11:48
83 procent af de 18-29-årige foretrækker at læse længere tekster af faglig karakter på papir, viser ny undersøgelse fra Bjerg Kommunikation.
Blog af Gorm Gunnarsen 15. feb 12:20
Nogle gange går det meget hurtigt i politik. Ja, næsten eksplosivt hurtigt. Borgerrepræsentationen vedtog torsdag aften Enhedslistens forslag om at suspendere skoledistriktet for en kommende skole på Nordøstamager.
Blog af Allan Mylius Thomsen 10. feb 09:51
Vi er tre borgerrepræsentanter, der vil redde brandmuseet og foreslår central placering bag Hovedbrandstationen. Københavns Brandmuseum har fået opsagt deres lokaler i Valby pr. 1. juli.
Blog af Ulrik Kohl 20. jan 09:08
KONTANTLØST: Hvis det står til Overborgmester Frank Jensen skal det være slut med at få 1 krone retur for en tom ølfl
Blog af Karina Vestergaard Madsen 18. jan 13:39
Det er dejligt, at de radikale nu foretager en kovending og støtter op om Enhedslistens forslag om minimumsnormeringer i daginstitutionerne. Da de radikale sad i regering forsøgte vi forgæves at komme igennem med minimumsnormeringer på Velfærdsområdet.

Sider